Stor ELfarenhet & vilja

Skärgårdens Elektriska i Roslagen AB

Våra ellösningar är Flexibla Trygga Ekonomiska

Laddbox Roslagen

Välkommen till Skärgårdens Elektriska i Roslagen AB – din lokala elektriker i Roslagen som bland annat erbjuder installation av laddbox.

Vi erbjuder trygga, flexibla och ekonomiska ellösningar för alla typer av byggnader. Våra installationer följer branschstandard och alla våra elektriker är behöriga. Därmed kan du som kund känna dig trygg med att lämna över ansvaret till oss när du behöver hjälp med service, reparation eller nyinstallation.

VILKA vi är

Skärgårdens Elektriska i Roslagen AB är ett lokalt elföretag med behöriga elektriker som arbetar i hela Roslagen med diverse elarbeten. Vårt kundsegment är allt från privatpersoner, bostadsrättsföreningar, lantbruk, industrier och kontor. Vi har höga ambitioner och tar alltid kundens önskemål på största allvar.

Laddbox Roslagen

Vad vi gör

Vi tillhandahåller kvalitativa elarbeten samtidigt som vi levererar en hög servicenivå. Vårt kvalitetsledningssystem är enkelt, tydligt och anpassat för praktisk användning. I vårt arbete tar vi lärdom av det som sker med hjälp av ett strukturerat arbetssätt. Därigenom kan vi ständigt utvecklas till det bättre.

Arbete inom el

Tack vare gedigen kompetens och lång erfarenhet kan våra elektriker i Roslagen utföra allt inom elarbeten, till exempel hjälpa dig att installera en laddbox. Vi åtar oss alla uppdrag, inget arbete är för litet eller stort. Som kund hos oss kan du förvänta dig ett väl utfört arbete i alla led, från start till slut. Våra engagerade och kompetenta elektriker hjälper dig utifrån ditt behov.

Vi erbjuder alltid garanti på genomförda installationer och har samtliga nödvändiga försäkringar på plats.

Laddbox Roslagen
Hoppets Väg 22, 760 15 Gräddö
0707-87 33 87
Contact Us